zaterdag 1 februari 2020

De boekpresentatie

Op 15 maart 2020 verschijnt de young adult Privacy Live, het debuut van Annet Hulst. De presentatie zal plaatsvinden op een van de prachtigste plekjes van Leiden: Het Trianon Theater.

Tijdens de boekpresentatie zal Annet het eerste exemplaar van Privacy Live uitreiken aan Marlen Visser. Marlen is auteur bij Uitgeverij Prometheus en Storytel en heeft onder andere de thrillers Stem! en Meesterdeal op haar naam staan. Momenteel werkt zij aan haar derde thriller, Noodlot, die dit jaar bij Prometheus verschijnt.

Na het officiƫle gedeelte is er voor de aanwezigen iets te drinken met de mogelijkheid om een exemplaar van het boek aan te schaffen en te laten signeren.

Helaas heeft de zaal een beperkt aantal stoelen, dus kunnen geĆÆnteresseerden alleen op uitnodiging naar binnen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Annet via Facebook of Twitter.

Privacy Live
ISBN: 9789090326207
Prijs: 18 euro
Aantal pagina’s: 275

Nu al te bestellen in de webshop van uitgeverij LetterRijn. Je ontvangt het boek dan kort na 15 maart gesigneerd per post. De verzendkosten binnen Nederland zijn voor rekening van de uitgever.