Over Annet

De mobiele telefoon was ooit een gadget voor flitsende zakenmannen, waarmee ze ook in auto konden bellen. Niemand heeft ooit voorspeld dat dit apparaat zich zou ontwikkelen tot de alleskunner die het nu is. Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Chatten, films kijken, de krant lezen, spelletjes doen, de route bepalen, social media checken, foto's maken. Alles kan ermee, en je kan er nog mee telefoneren ook, maar dat is bijzaak.

Hoe deed men al die dingen vroeger, zonder internet? Annet Hulst kan het zich bijna niet meer voorstellen. Nog moeilijker vindt ze het om een beeld te vormen van de toekomst. Welke nieuwe mogelijkheden komen er aan? Welke grenzen gaan verlegd worden? Daar schrijft ze graag over: de gevaren van de moderne tijd, grensverleggende ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden en de invloed daarvan op ons dagelijks leven.

Annet Hulst is de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en heeft een leuke baan in de IT. In haar vrije tijd schrijft ze en leest ze boeken in alle genres, voornamelijk non-fictie, feelgood en af en toe een thriller. Haar favoriete tv-programma is Expeditie Robinson. Maar ze is ook gek op First Dates en romantische komedies.

Bibliografie
  • Privacy Live – LetterRijn (maart 2020)
  • Het winnende verhaal Iris in de verhalenbundel Winst – Gratis e-book uitgegeven door Hebban.nl (2019)
  • Het verhaal Waddenwind in de verhalenbundel Horizon Taal – Uitgegeven door de Montesoffio-schrijvers van Marlen Visser (2019)
Social media 
Wil je contact opnemen? Dat kan via het contactformulier rechts op de pagina.