Over Privacy Live

Op 15 maart 2020 verschijnt het debuut van Annet Hulst. Privacy Live is een young adult roman (voor lezers van 15 jaar en ouder), die het verhaal vertelt van Jente en Daniël, twee tieners die te maken krijgen met de grenzen van reality-tv en hun eigen privacy.

Twintig jaar geleden (begin september 1999) was de eerste aflevering van Big Brother, het allereerste 'echte' reality-programma. Annet was vanaf de eerste dag gefascineerd door dit programma. Mensen gedragen zich anders als er camera's op hen gericht zijn en als ze met elkaar vastzitten in een ruimte. Is het een kant van zichzelf die ze nog niet kenden? Of komt hun ware aard naar boven?

Het verhaal
In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.
Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.
En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?
Wil je het boek nu al reserveren? Dat kan bij de uitgeverij LetterRijn.

Lezersreacties (van proeflezers):

Marlies (40): 'Ik wil niet meer stoppen met lezen!!'